Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποθεώνει ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς η UEFA! (video)

Δημοφιλή

Αποσπώντας ένα εξαιρετικής σημασίας «διπλό» στη Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση που πρόβαλε ως αουτσάιντερ εξασφάλισε την πρώτη θέση του 7ου ευρωπαϊκού ομίλου και πλέον μετατοπίζει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τη Λαμία (4/12).

Ορμώμενη από το αήττητο σερί 12 αγώνων που «καρπώνονται» επί του παρόντος οι «ασπρόμαυροι», η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο «Χ» δημοσίευσε το γκολ πρωτιάς με εκφραστή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς επισημαίνοντας στην αντίστοιχη ανάρτηση πως «Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εξασφαλίζει την πρώτη θέση στον ΠΑΟΚ». Άξιο αναφοράς συν τοις άλλοις πως το τέρμα του «Ζίλε» ήταν διττής σημασίας δεδομένου πως αφενός τοποθέτησε τον Δικέφαλο σε θέση οδηγού και αφετέρου τον οδήγησε σε μία ιδιαίτερη στατιστική επίδοση σύμφωνα με το SoccerBase.

Οι επιδόσεις του 27χρονου εξτρέμ χρήζουν τη φετινή αγωνιστική χρονιά ως σεζόν καριέρας δεδομένου πως την πρώτη του σεζόν με τα ασπρόμαυρα κατέγραψε 14 γκολ και οκτώ ασίστ σε 48 συμμετοχές ενώ την τρέχουσα έχει ήδη 11 γκολ και τρεις ασίστ σε μόλις 22 εμφανίσεις. Εκτός από τα ατομικά στατιστικά που έχουν τη δική τους σημασία, αξίζει να επισημανθεί πως ο ΠΑΟΚ φρόντισε να ισοφαρίσει και ρεκόρ που είχε καταρριφθεί από τον ίδιο πριν από περίπου δέκα χρόνια, προκαλώντας… αίσθηση στην Ευρώπη.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία