Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απομακρύνεται από την Λίβερπουλ ο Αμορίμ

Δημοφιλή

Μετά την ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ πως θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τον πάγκο της ομάδας, η Λίβερπουλ αναζητά πυρετωδώς τον αντικατάστατη του.

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, με τους Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, Τόμας Φρανκ, Σιμόνε Ιντζάγκι και Άρνε Σλοτ να βρίσκονται στα υπόψιν των «Κόκκινων», ενώ η περίπτωση που ξεχώριζε και παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί ήταν αυτή του Ρούμπεν Αμορίμ.

Μάλιστα δημοσιέυματα υποστήριζαν πως ο αγγλικός σύλλογος ήταν σε συζητήσεις με τον τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον ίδιο πάντως να διαψεύδει τις φήμες για συμφωνία με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Τις τελευταίες ώρες, ο έγκυρος δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Όρνσταιν, υποστηρίζει πως ο Αμορίμ έχει απομακρυνθεί από την Λίβερπουλ και δύσκολα θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Όρνστάιν, μάλιστα, προσθέτει πως η περίπτωση της Γουέστ Χαμ φαίνεται πιο εκλυστική για τον Αμορίμ, με τα «Σφυριά» να κοιτούν και προς την πλευρά του Γιούλεν Λοπετέγκι, ενώ ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον του Ντέιβιντ Μόγες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία