Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τάισον!

Δημοφιλή

Ο Τάισον ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Αμπερντίν στην Τούμπα, με τον Βραζιλιάνο να είναι ο κινητήριος μοχλός, και την εμφάνιση του να λαμβάνει την αναγνώριση, με τον κόσμο να τον αναδεικνύει MVP, με το εντυπωσιακό 76.2%.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Τάισον αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Αμπερντίν στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Αμπερντίν με 2-2 στο γήπεδο της Τούμπας και πήρε έναν βαθμό που του έδωσε την πρόκριση στα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League 2023-24. Ο Δικέφαλος κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη αν οι Σκωτσέζοι δεν είχαν ευστοχήσει στις συνολικά δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν σε όλο το ματς.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν χωρίς αμφιβολία ο Τάισον .

Ο Βραζιλιάνος ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Για το κοινό ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής αφού στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα συγκέντρωσε το 76,2% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιάννη Κωνσταντέλια που έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση».


Τελευταία νέα

Μελισσανίδης: «Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή»

Με την ήττα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ προσπέρασε την ΑΕΚ στην κούρσα για το πρωτάθλημα και...

Στην ίδια κατηγορία