Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Απογευματινή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οφείλει να αφήσει πίσω του το σπουδαίο διπλό στο Φάληρο και να επικεντρωθεί στο UEFA Conference League ο ΠΑΟΚ. Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε μια σημαντική νίκη με 2-4 απέναντι στον Ολυμπιακό, η οποία προσδίδει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, ωστόσο πρέπει να επικεντρωθεί στο επόμενο αρκετά απαιτητικό ευρωπαϊκό ματς.

Μέχρι στιγμής, η πορεία του Δικεφάλου στην Ευρώπη είναι άψογη, έχοντας κάνει το απόλυτο στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων, συγκεντρώνοντας εννιά βαθμούς. Με τον ίδιο ρυθμό κι έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 19:45 την Αμπερντίν, στοχεύοντας στο 4/4 στη διοργάνωση. Οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν ρεπό χθες (6/11), με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές ενόψει της αναμέτρησης με τους Σκωτσέζους.

Το θετικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Φιλίπε Σοάρες επιστρέφει σταδιακά σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, καθώς χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ωστόσο τα παιχνίδια της σεζόν είναι πολλά και κανείς δεν είναι περιττός στο ρόστερ.

Μέρος της χθεσινής προπόνησης έβγαλε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ ο Αλί Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας αγώνα δρόμο για να επανέλθει στο 100%. Το σημερινό (7/11) πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, με τους «ασπρόμαυρους» να επιστρέφουν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας στις 17:00.


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία