Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αποφασίζουν για τον τελικό οι αρχές της Κύπρου

Δημοφιλή

Το ΚΥΠΕ, Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετέδωσε πως σύντομα οι αρχές του νησιού θα αποφανθούν για το αν το ΓΣΠ της Λευκωσίας θα φιλοξενήσει ή όχι τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα «χέρια» της ΚΟΠ βρίσκεται από την Μ. Δευτέρα (10/4) το επίσημο αίτημα της ΕΠΟ ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στις 20 Μαΐου.

Μάλιστα η πλευρά της κυπριακής ομοσπονδίας έκανε γνωστό πως το αποδέχθηκε, αλλά ταυτόχρονα ενημέρωσε πως τον τελικό λόγο έχει η αστυνομία του νησιού και για αυτό άλλωστε προσκάλεσε εκπρόσωπο των ελληνικής να μεταβεί εκεί και να συμμετάσχει στις σχετικές συνομιλίες.

Οπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ (Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων) το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης όπως και η αστυνομία θα εξετάσουν το αίτημα για διεξαγωγή του αγώνα μόλις το λάβει και επίσημα, οπότε και θα υπάρξουν αυτόματα οι ουσιαστικές εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες στο «Νησί της Αφροδίτης» αναφέρεται πως οι εκεί αρχές θα θέσουν συγκεκριμένους όρους ώστε να συναινέσουν και να δώσουν το «ok» για να φιλοξενήσουν το ματς.


Τελευταία νέα

Παίζουν τα ρέστα τους στον 3ο τελικό με τη Νέα Ιωνία

Σ' ένα παιχνίδι δίχως αύριο, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δίνει σήμερα στις 18.00 τον τρίτο τελικό του...

Στην ίδια κατηγορία