Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αποφασίζουν για την τύχη του… κλειστού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σημαντική ημέρα η σημερινή (3/11) για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς κρίνεται η τύχη του πρόσφατου ντέρμπι Αιωνίων στην Επιτροπή Εφέσεων. Η κροτίδα των οπαδών του Ολυμπιακού στον Χουάνκαρ πληρώθηκε «ακριβά», τουλάχιστον πρωτόδικα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υπαιτιότητα για τη διακοπή του αγώνα, ενώ τους επιβλήθηκε αφαίρεση ενός βαθμού και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αναμετρήσεις.

Φυσικά, το τελευταίο δεν λήφθηκε και ιδιαίτερα υπ’ όψιν των Πειραιωτών, καθώς ανακοίνωσαν κανονικά τη διάθεση των εισιτηρίων για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να μειωθούν ή να εξαφανιστούν οι τιμωρίες.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα (3/11, 15:30) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Η απόφαση θα ανακοινωθεί το αργότερα μέχρι αύριο (4/11) και σίγουρα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Αν σε περίπτωση ισχύσει η τιμωρία της έδρας, αυτό θα πραγματοποιηθεί άμεσα, δηλαδή από το Κυριακάτικο (5/11) ντέρμπι με τον Δικέφαλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία