Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποχωρεί από την Αλ Γουέχντα ο Δώνης

Δημοφιλή

Την αποχώρηση του από τον πάγκο της Αλ Γουέχντα προανήγγειλε ο Γιώργος Δώνης, μετά το τελός της χθεσινής αναμέτρησης της ομάδας του με την Αλ Αχλί, για την 27η αγωνιστική της Saudi Pro League.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Αυτοί οι δέκα μήνες (σ.σ. από τότε που ανέλαβε τα ηνία, το περασμένο καλοκαίρι) ήταν σαν πέντε χρόνια για μένα. Σκέφτομαι να φύγω. Δεν νομίζω ότι θα είμαι με την ομάδα στο επερχόμενο Σούπερ Καπ. Βλέπω πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και στους λόγους που με οδηγούν σε αυτή την απόφαση».

Τον περασμένο Φλεβάρη ο 54χρονος προπονητής είχε εκφράσει τα παράπονα του για το γεγονός πως εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν πληρωθεί εδώ κι αρκετούς μήνες.

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει τον περασμένο Φλεβάρη:

«Μπήκαμε σ’ ένα τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο για να βγούμε από κει. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή και δεν υπάρχει μισθοί. Δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό.

Λογικό είναι, αν δεν πληρώνονται οι αμοιβές, να μην υπάρχει και επιβράβευση. Δεν έχουμε εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε παίκτες στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει και η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της, αφότου λάβαμε αρκετές υποσχέσεις.

Μίλησαν με σεβασμό για την Σαουδική Αραβία, αλλά και το πρότζεκτ της και είμαι περήφανος για την παρουσία μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα και όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες ομάδες.

Ζητάμε σεβασμό. Μετά από 50 ώρες παίζουμε ένα παιχνίδι ενάντια στην Αλ-Τααβόν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος είδος δικαιοσύνης».

Είναι πιθανό αυτά τα παράπονα και ο τρόπος αντιμετώπισης από τη διοίκηση να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του, η οποία μοιάζει οριστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Ορφανός» ο πάγκος της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία

Ορφανός ο πάγκος της Εθνικής ομάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να...

Στην ίδια κατηγορία