Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Κανάτας

Δημοφιλή

Ο Λευτέρης Κανάτας μετά από δύο σεζόν ως προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν, με τον Έλληνα προπονητή, να ευχαριστεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την συνεργασία.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του:

«Έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, με την οποία είχαμε μία σχέση με σεβασμό και επαγγελματισμό, και η οποία μας οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και την ανάδειξη πολλών αθλητριών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, το μέλος του ΔΣ, κ. Θεολόγο Μπεκιάρη, και όλο τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ που ήταν δίπλα στην ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες, οι οποίες έβγαζαν σε κάθε προπόνηση και αγώνα την καλύτερο αγωνιστική εκδοχή του εαυτού τους. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το πως ανταποκριθήκαν και τη χημεία που δημιουργήθηκε στην ομάδα, τις ευχαριστώ, και τις εύχομαι καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες. Εις το επανιδείν!».


Τελευταία νέα

Κάνουν πρόβα τελικού κυπέλλου κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, η...

Στην ίδια κατηγορία