Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη ο Ντούγκλας (video)

Δημοφιλή

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο αποχαιρέτησε και επίσημα τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και τη Ναντ να ανακοινώνουν την μεταγραφή του στην γαλλική ομάδα και την Ligue 1. Ο Βραζιλιάνος μέσος λέει… αντίο στη Θεσσαλονίκη μετά από τέσσερα χρόνια, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με την Ναντ. Ο Ντούγκλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο instagram, αποχαιρέτησε τους «ασπρόμαυρους», ευχαριστώντας παράλληλα και την οικογένεια Σαββίδη.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Σήμερα λέω αντίο σε αυτόν τον σύλλογο που άλλαξε τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου. Πέρασα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, τέσσερα χρόνια στην εκπληκτική πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου έζησα μεγάλες στιγμές τις περισσότερες φορές. Θα κουβαλάω μαζί μου όλα τα μαθήματα που πήρα στον ΠΑΟΚ και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μου άνοιξε τις πόρτες της Ευρώπης. Στη Θεσσαλονίκη γεννήθηκαν οι δύο κόρες μου και μπορώ εύκολα να βεβαιώσω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ και την πόλη του. Ή να πω την πόλη και την ομάδα της; Γιατί στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ΜΙΑ ομάδα! Θα είμαι για πάντα ένας από εσάς. ΠΑΟΚΑΡΑ! Σας ευχαριστώ όλους, ιδιαίτερα την οικογένεια Σαββίδη!»

Δείτε το post παρακάτω:


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία