Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Από εκεί που σταμάτησε

Δημοφιλή

Εύκολη ήταν η επικράτηση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς προετοιμασίας επί κυπριακού εδάφους. Ο Δικέφαλος νίκησε 4-1 την Ασντόντ, ομάδα από το Ισραήλ, κι έδειξε να πιάνει ξανά το… νήμα από εκεί που το άφησε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα κι η επάνοδος του Μουργκ, που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας.

Στο 10’, ο Ρικάρντο βρήκε ωραία τον Φιλίπε που έκανε την κίνηση στο χώρο και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 27΄μετά από κάθετη πάσα του Ρικάρντο και σέντρα του Μουργκ, ο Μπίσεσβαρ δε δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα ο  Μπριόν με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1.

Στο 34’ο Ρικάρντο βρήκε με κάθετη πάσα στον Ράφα, αυτός με σέντρα βρήκε τον Μπράντον, και ο τελευταίος με προβολή έκανε το 3-1. Το σκορ έκλεισε στο 79’, όταν ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Κωνσταντέλια, και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 4-1.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 46’), Ράφα (Σελιμάι 62’), Νέσμπεργκ (Μιχαηλίδης 62’), Κάργας (Κουλιεράκης 62’), Σάστρε (Βιεϊρίνια 62’), Αουγκούστο (Σβαμπ 46’), Φ. Σοάρες (Νάρεϊ 62’), Μουργκ (Ελ Καντουρί 46’), Μπίσεσβαρ (Κουαλιάτα 62’), Ρικάρντο (Κωνσταντέλιας 62’), Μπράντον (Ολιβέιρα 46’).

Ασντόντ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Σαμπάγκ, Χάρους, Λέβι, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά.

 


Τελευταία νέα

Φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα!

Σχεδόν 30 λεπτά απομένουν για την έναρξη της σπουδαίας ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ και το γήπεδο...

Στην ίδια κατηγορία