Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Από Αθήνα, Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες του Δικεφάλου να έχουν μπροστά τους έναν ταξιδιωτικό… Γολγοθά. Αρχικά θα βρεθούν στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τους «πράσινους», ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Βελιγράδι, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco αναφέρει:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena σήμερα το μεσημέρι.

Video-ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, από τον κόουτς Φώτη Τακιανό, που και σήμερα δεν είχε στη διάθεσή του τον Άντριου Χάρισον. Ο Αμερικανός γκαρντ που ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θεραπεία, θα είναι ωστόσο στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αρχικά στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Κένταλ Σμιθ, Μάικλ Γκίλμορ, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Τζάστιν Άλστον και Λαουρίνας Μπελιάουσκας».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία