Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Απευθείας στην προπόνηση ο Οζντόεφ

Δημοφιλή

Όσα έγιναν στην προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ βρέθηκε νωρίτερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών.

Ο διεθνής Ρώσος μέσος μετά από αυτό ωστόσο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Μάλιστα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε απευθείας στο πρόγραμμα των υπολοίπων, καθώς σε θέμα ετοιμότητας είναι σε υψηλά επίπεδα.

Άλλωστε, ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Καραγκιουμρούκ, ενώ αγωνίστηκε και στα φιλικά παιχνίδια του τουρκικού συλλόγου. Έτσι, δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί τελικά εντός της λίστας για τους αγώνες με τη Χάιντουκ.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα δύο αλλαγών 24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα με την κροατική ομάδα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.


Τελευταία νέα

Καμπάνα από UEFA σε ΠΑΟΚ για Μπριζ

Η UEFA ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ πρόστιμο, αλλά απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς...

Στην ίδια κατηγορία