Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Απάντησε για την συμφωνία με την Ρεάλ η πλευρά του Εμπαπέ

Δημοφιλή

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να έχει ξεκινήσει, η περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ τραβάει ξανά τα βλέμματα, καθώς το συμβόλαιο του Γάλλου με την Παρί Σεν Ζερμέν τελειώνει τον Ιούνιο και ο 25χρονος μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο.

Το απόγευμα της Κυριακής (07/01), η βρετανική εφημερίδα «Times» αποκάλυψε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ στρεφόταν «προς την Premier League αφού απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης». Ωστόσο αργότερα το βράδυ στη Γαλλία, το «Foot Mercato» αποκάλυψε ότι ο «24χρονος επιθετικός θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι» αφού έχει συμφωνήσει με τους «μερένχες».

Μετά από τα παραπάνω δημοσιεύματα η πλευρά του Γάλλου σούπερ σταρ τοποθετήθηκε, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

«Δεν υπάρχει συμφωνία για το μέλλον του Κιλιάν, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για αυτό. Κανένας τύπος επιρροής δεν θα μπορούσε να υπαγορεύσει το χρονοδιάγραμμα της συζήτησης, του προβληματισμού ή της απόφασης του παίκτη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Mιχάλης Σαραπτσής: «Ζήσαμε το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή!»

Λίγους μόλις μήνες μετά την ίδρυση του, το τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ κατάφερε όχι απλά να ανέβει στη...

Στην ίδια κατηγορία