Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Απαιτητικό παιχνίδι για την Άιντραχτ, δύσκολο το έργο της Αμπερντίν

Δημοφιλή

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Σκωτίας έχουν οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Αμπερντίν αντίστοιχα.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του UEFA Conference League έχουν αγώνες σήμερα (30/9), λίγες ημέρες πριν τη 2η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η επικείμενη αντίπαλος του Δικεφάλου, Άιντραχτ, αντιμετωπίζει σήμερα (30/9, 16:30) εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η ομάδα από τη Φρανκφούρτη παραμένει αήττητη στο γερμανικό πρωτάθλημα, ωστόσο έχει αποσπάσει αρκετές ισοπαλίες, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς στον «μαραθώνιο» της Bundesliga. Μάλιστα, το σύνολο του Τοπμέλερ προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Φράιμπουργκ, η οποία είναι η τέταρτη που πετυχαίνει μετά από πέντε αγωνιστικές.

Η Αμπερντίν, από την άλλη πλευρά, έχει δύσκολο έργο σήμερα. Στις 17:00 θα ταξιδέψει στη Γλασκώβη για να αντιμετωπίσει την ισχυρή Ρέιντζερς για την 7η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League προέρχεται από δύο σερί νίκη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, έχοντας κερδίσει δύο φορές την Ρος Κάουντι σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, σε επίπεδο πρωταθλήματος παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς σε έξι αγωνιστικές «στροφές».

Αντίθετα, η Ελσίνκι δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο, με το επόμενο παιχνίδι της να είναι αυτό κόντρα στην Αμπερντίν την Πέμπτη (5/10) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Conference League.


Τελευταία νέα

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο (27/7) στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Πολύ καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο (27/7) αφού θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Ενδέχεται,...

Στην ίδια κατηγορία