Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απαιτητική έξοδος για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Την μάχη του για την παραμονή στην Super League 2 συνεχίζει ο ΠΑΟΚ Β που αντιμετωπίζει σήμερα (7/4, 16:00) στην Χαλάστρα τον ΠΟΤ Ηρακλή, για την 4η αγωνιστική των Play out.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς διατηρεί ενά αήττητο σερί τριών αγώνων, με νίκες απέναντι σε Νίκη Βόλου, Αιολικό και Κοζάνη.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των play out με 21 βαθμούς και αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα ξεφύγει με διαφορά έξι βαθμών από τον σημερινό του αντίπαλο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Μοναστηρλής, Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Κωττάς, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Φίλων, Γιαξής, Νινούα, Τσίκος, Σνάουτσνερ, Γρόσδης, Δαρέλας, Γκούμας, Κουαλιάτα, Σπυράκος, Πανίδης, Σαποβάλοφ, Μπράντονιτς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μελτζανίδης Γεώργιος (Ημαθίας), με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Νταβέλα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μπούτσικος Αθανάσιος (Μακεδονίας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία