Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ήττα για την Άιντραχτ – Μεγάλο διπλό για την Αμπερντίν

Δημοφιλή

Ήττα για την Άιντραχτ πριν την Τούμπα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης λίγες ημέρες πριν το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 2-0, μένοντας με 10 παίκτες από το 59′ λόγω αποβολής του Γκέτσε.

Ο Ντίνο Τοπμέλερ παρέταξε την Άιντραχτ με σύστημα 3-4-2-1 έχοντας τον Τραπ κάτω από τα δοκάρια και τους Τούτα, Κοχ και Τενόριο ως τριάδα στην άμυνα. Μπούτα, Λάρσον, Σκίρι και Εμπιμπά ήταν η τετράδα της μεσαίας γραμμής, με τους Γκέτσε-Τσάλμπι να κινούνται πίσω από τον Μάρμους που αποτέλεσε την επιθετική αιχμή της Άιντραχτ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ εμφάνισε μεγάλα κενά στην άμυνά της και στο 31ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ πήρε το προβάδισμα με τον Βιντ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 59ο λεπτό ο Γκέτσε άφησε την Άιντραχτ με δέκα παίκτες αφού αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί «έσβησε» το ματς.

Η Βόλφσμπουργκ είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στο 84′ ο Βιντ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, πήρε όμως το ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την Άιντραχτ να ετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τριάρα της Αμπερντίν στην έδρα της Ρέιντζερς!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Αμπερντίν, πέτυχε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Ρέιντζερς, επικρατώντας με 1-3 και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο μαζί με μεγάλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Η Αμπερντίν πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στο «Άιμπροξ», κερδίζοντας την Ρέιντζερς με 1-3 και φτάνοντας πλέον τους 8 βαθμούς, βρισκόμενη στην έβδομη θέση της Πρέμιερσιπ. Το 0-1 για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ ήρθε στο 38′ με τον Γκάρτενμαν, ενώ ο ΜακΓρκράθ έκανε το 0-2 στο 68′ και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ρέιντζερς μείωσε σε 1-2 στο 76′ με τον Σίμα, αλλά ο Μακένζι με γκολ στο 85′ χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην Αμπερντίν.


Τελευταία νέα

Σε τρομερή κατάσταση ο Πέλκας: Έδωσε ξανά ασίστ

Ο Πέλκας είχε ξανά ασίστ για τον Πιάτεκ που άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ. Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να...

Στην ίδια κατηγορία