Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άνοιξαν συζητήσεις για το μέλλον του Πέλκα

Δημοφιλή

Ο Δημήτρης Πέλκας αγωνίζεται την φετινή χρονιά στην Αγγλία και στην Χαλ, ως δανεικός από την Φενέρμπαχτσε, με τον αγγλικό σύλλογο να μην έχει αποφασίσει για το μέλλον του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Χαλ, Λίαμ Ρόζενιορ απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του Έλληνα μεσοεπιθετικού, με τα τουρκικά μέσα να αναπαράγουν την δήλωση, με το ερώτημα αν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην γειτονική χώρα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρόζενιορ:

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υπάρχουν μερικές αποφάσεις που θα τις πάρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε πολλά σχέδια να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή κάνουμε τα σχέδιά μας με τον αντιπρόεδρο, σε ότι αφορά τις αποφάσεις που θα πάρουμε για τις μεταγραφές».

Ακόμη, οι Τούρκοι τονίζουν πως το συμβόλαιο του Πέλκα με τη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα στον κόσμο!
Επόμενο άρθροΤο παρασκήνιο της νίκης (video)


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία