Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Άνω κάτω η Γιουνάιτεντ λόγω Σάντσο

Δημοφιλή

Συνεχίζεται το χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι συμπαίκτες του Τζέιντον Σάντσο παροτρύνουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απομακρύνει εντελώς τον Σάντσο, απαγορεύοντάς του να χρησιμοποιεί ακόμα τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας, συμπεριλαμβανομένης του εστιατορίου που διαθέτει το προπονητικό κέντρο. Ο ποδοσφαιριστής προπονείται μόνος του πλέον αλλά θα πρέπει να βρίσκεται με τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Κάρινγκτον. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες του δειπνούν μαζί, ο Σάντσο θα πρέπει να το κάνει με την ομάδα κάτω των 23 ετών.

Ο Βρετανός δεν θα επανέλθει στην καθημερινότητα της πρώτης ομάδας μέχρι να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες από βρετανικά ΜΜΕ σε επαφή με το περιβάλλον του, δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κάνει αυτή τη στιγμή. Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ συνεχίζει να είναι θυμωμένος για τα λόγια του Τεν Χαχ μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ στο οποίο δικαιολόγησε την περιορισμένη παρουσία του στην ομάδα λόγω της κακής του απόδοσης στις προπονήσεις.

Πλέον, οι υπόλοιποι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, με πρωτεργάτες τους Μάρκους Ράσφορντ, Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν από τον Άγγλο εξτρέμ να υποχωρήσει, ζητώντας συγγνώμη από τον προπονητή του. Κι αυτό διότι πιστεύουν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να τελειώσει η ένταση…


Τελευταία νέα

Ώρα ημιτελικού για τον ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την...

Στην ίδια κατηγορία