Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ανησυχία στην ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι

Δημοφιλή

Στην ΑΕΚ βρίσκονται επί ποδός ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΟΚ (30/10), καθώς κάθε διακοπή θα σημάνει αποκλεισμό έδρας.

Η «ένωση» αγωνιά για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, καθώς υπάρχει έντονη επιφυλακή και για όσα μπορεί να συνοδεύσουν το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη… γωνία, καθώς είναι υπότροπη για τη συμπεριφορά οπαδών της και κάθε διακοπή ή καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα λόγω καπνογόνων, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επισύρει ποινή αποκλεισμού της έδρας για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ήδη, στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, η «ένωση» τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα καπνογόνα που έπεσαν από τους φίλους της.

Το εντυπωσιακό είναι, ότι όπως έγινε και στην προηγούμενη κλήση της, έτσι και σε αυτή, η δίωξη αφορούσε και άρθρο που προβλέπει ποινή αποκλεισμού έδρας.

Για να αποφύγει η ΑΕΚ τα χειρότερα, απαιτήθηκε υπόμνημα – που έγινε δεκτό – ώστε να καταρριφθεί ο ισχυρισμός.

Στην «ένωση» όλες οι κλήσεις από την πλευρά του πειθαρχικού της Λίγκας είναι σε αυτό το μοτίβο συνέχεια και γι’ αυτό στην ΠΑΕ υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Ξέρουν καλά, ότι εάν κυριαρχήσει η αίσθηση πως έχει επιτευχθεί ο στόχος επειδή έφτασαν χωρίς ποινή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως είτε για καθυστέρηση έναρξης, είτε για διακοπή λόγω καπνογόνων, θα υπάρξει τιμωρία έδρας.

Ο στόχος που έχει τεθεί από τους «κιτρινόμαυρους» είναι να μη χάσουν κανένα ματς στο γήπεδο τους λόγω τιμωρίας.

Με την κλήση για το ματς της Λιβαδειάς η ΑΕΚ έγινε υπότροπη για ακόμα μια φορά.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο μάλιστα, πως θα υπάρξει και επίσημη παρέμβαση εκ μέρους της ΠΑΕ, με έκκληση προς τον κόσμο για τη συμπεριφορά του.


Τελευταία νέα

Σαββίδης στην ομάδα: «Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε!»

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ στο κτήμα Δέδα. Οι «ασπρόμαυροι» γλέντησαν με την ψυχή...

Στην ίδια κατηγορία