Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αγγλική τομή στο ποδόσφαιρο! Ο VAR θα εξηγεί στον κόσμο τις αποφάσεις

Δημοφιλή

Τα πάνω κάτω πάει να φέρει η Premier League στον τρόπο λειτουργίας του VAR. Οι διαιτητές θα καλούνται να εξηγούν τις αποφάσεις του VAR στους φιλάθλους που θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Η Premier League πρωτοπορεί! Μία πολύ σημαντική είδηση έχει κάνει τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή της στην Αγγλία και αφορά το VAR. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Μέσα της Βρετανίας οι διαιτητές, σε συνεργασία με τον VAR, θα πρέπει να ενημερώνουν του φιλάθλους που βρίσκονται στο γήπεδο για το λόγο που λαμβάνουν τις αποφάσεις τους.

Ουσιαστικά, οι διαιτητές θα μπορούν πλέον να έρχονται σε επικοινωνία με το κοινό που βρίσκεται στο γήπεδο. Οι ρέφερι θα εξηγούν τις αποφάσεις που παίρνει ο VAR, σε ένα μέτρο το οποίο θα εφαρμοστεί από τη νέα σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα, μετά από σχετική άδεια που πήρε από την IFAB (Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο).

Η εισαγωγή αυτού του νέου μέτρου είναι δεδομένο ότι θα φέρει μία νέα εποχή όσον αφορά τη χρησιμοποίηση του VAR. Βέβαια, για να περάσει το συγκεκριμένο μέτρο θα πρέπει να εγκριθεί από τους συλλόγους της Premier League κατά τη γενική συνέλευση που θα κάνει η διοργανώτρια αρχή.

Το συγκεκριμένο σύστημα έχει ήδη δοκιμαστεί σε κάποιες διοργανώσεις Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών στην Αυστραλία, όπου οι διαιτητές με μικρόφωνα ανακοίνωναν και εξηγούσαν τις αποφάσεις τους στο κοινό αφού παρακολουθούσαν μια σειρά επαναλήψεων σε μια οθόνη δίπλα στο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία