Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αγγελίδης: «Να κρατήσουμε τον ρυθμό μας»

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Παλατάκι από τον Παναθηναϊκό με 86-58, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Άγγελος Αγγελίδης, πραγματοποιήσει δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της σημερινής (11/3) αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως ό,τι και να γινόταν στον αγώνα δεν θα είχε αντίκτυπο στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ξεκινήσω με το ότι δεν είχαμε στην διάθεση μας την Ευγενίας Κολλάτου, επίσης ό,τι και να γινόταν στην σημερινή αναμέτρηση δεν θα είχε αντίκτυπο στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Την Τετάρτη έχουμε έναν «τελικό» απέναντι στα Χανιά, οπότε ήταν σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε τον ρυθμό τον οποίο θέλουμε χωρίς να εξουθενώσουμε τις παίκτριες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα αλλά σε όλα τα δεκάλεπτα δεχθήκαμε πάνω από 20 πόντους, αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Οι 58 δικοί μας πόντοι δεν είναι τόσο κακοί γιατί θα μπορούσαν να είναι 60 ή και λίγο πιο πάνω αλλά με 86 πόντους παθητικό δεν έχεις να πεις και πολλά για το αμυντικό κομμάτι. Παρ ’όλα αυτά θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου γιατί μάχονται σε κάθε αναμέτρηση, αν δεν είσαι εδώ για να το δεις δεν μπορείς να το καταλάβεις, μπορεί να δεις απλά το τελικό σκορ αλλά αν δεν είσαι μέσα στο γήπεδο δεν το καταλαβαίνεις. Έχουμε μπροστά μας την Τετάρτη έναν πολύ σημαντικό αγώνα, έναν «τελικό» για την ακρίβεια και θα είναι ο πρώτος τελικός για τα πλέι-οφ».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία