Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανεβάζει την ένταση ο Παναθηναϊκός, αφού δεν μπορεί αγωνιστικά!

Δημοφιλή

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις βουτιές εντός και εκτός περιοχής, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ρίξει λάδι στη φωτιά – ενόψει και των ημιτελικών κυπέλλου – με μια ακατανόητη και προκλητική κίνηση. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν τα αθηναϊκά ρεπορτάζ, η πράσινη ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στον Ράζβαν Λουτσέσκου, προκειμένου να σταματήσει, αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του εις βάρος του «τριφυλλιού»!

Το απολαυστικό non paper του Παναθηναϊκού που προκαλεί γέλια αναφέρει:

«Αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος (!), ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού.

Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη ”δράση” του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών αφηγημάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία