Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ανεβαίνει ο ρυθμός ενόψει Ολυμπιακού

Δημοφιλή

Υπό συνθήκες έντονης βροχής διεξήχθη το σημερινό (09.05) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας στον κύκλο προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» ενόψει της επικείμενης εντός έδρας Κυριακάτικης (12.05) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της εξ αναβολής 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Αντιμετωπίζοντας απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που «ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και υποβλήθηκε σε θεραπεία» ο Δικέφαλος θα αξιολογεί σε καθημερινή βάση την κατάσταση της αγωνιστικής του ετοιμότητας ενόψει «ερυθρόλευκων».

Όλα αυτά ρίχνοντας συγχρόνως το βάρος στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης δεδομένου πως το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δόθηκε «εικόνα» του σημερινού ραντεβού, απομονώνοντας βιντεογραφικά στιγμιότυπα στο Instagram με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Τάισον να… ταλαιπωρούν τον Τζίμα και τον Μάρκος Αντόνιο που κυνηγούν την μπάλα.

Στο τέλος του βίντεο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Τάισον ρίχνει μια «ποδιά» στον Τζίμα, με το υπόλοιπο γκρουπ να ξεσπά σε γέλια, αποτυπώνοντας εκ νέου το ιδανικό κλίμα που επικρατεί στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο… τουρίστας Έκονγκ έδωσε οδηγίες πρωταθλήματος

Τρομερός Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ προχωρώντας σε ένα περιπαικτικό ποστ στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αποκαλώντας τον εαυτό...

Στην ίδια κατηγορία