Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανεβαίνει ο αριθμός των συλληφθέντων για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Δημοφιλή

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για το μπαράζ συλλήψεων οπαδών του Ολυμπιακού από την ΕΛ.ΑΣ. για τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη. Από το έχουν δει το φως της δημοσιότητας διαδοχικά ρεπορτάζ για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις αναφορικά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, μετά από ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε στον μηρό από οπαδό του Ολυμπιακού, στα επεισόδια στο Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του ντέρμπι “αιωνίων” στο βόλεϊ.

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, με εφόδους σε σπίτια και δεκάδες συλλήψεις οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών, που συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται κι ένας πυρήνας 3-5 ατόμων, “κεφάλια” της Θύρας 7, καθώς φαίνεται να είναι εκείνοι που οργάνωσαν την επίθεση.

Όπως μετέδωσε μάλιστα ο Alpha και η εκπομπή Τ-Live, οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι 57, ενώ ανάμεσά τους είναι και ο μάνατζερ τράπερ που είχε βρεθεί στο Ρέντη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία