Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άνετος ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου!

Δημοφιλή

Εκκωφαντική ήταν η εκκίνηση του ΠΑΟΚ Β στη νέα Super League 2, που σκόρπισε με 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου στην Ευκαρπία, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, και στο ντεμπούτο του κόουτς Αλεξιάδη.

Άκρως ουσιαστικός από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας ήταν ο ΠΑΟΚ Β, αφού μόλις στο 4′ και στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των φιλοξενούμενων κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δαρέλας έκανε την κίνηση στον άξονα και άνοιξε τη μπάλα στον κατάλληλο χρόνο και χώρο στον Δημήτρη Τσοπούρογλου που μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και δεν λάθεψε από κοντά, για να γράψει το 1-0.

Ο Απόλλωνας αμέσως μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει με δύο τελικές του Τόμας, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που βρήκε τελικά το γκολ που απλοποίησε την υπόθεση, μετά από μια στημένη μπάλα στο 27′. Νωρίτερα, στο 21΄ο ΠΑΟΚ Β είχε φτάσει μια ανάσα από το 2-0, με τον Τσοπούρογλου να φεύγει ξανά τετ α τετ με τον Κινάλη, που ωστόσο του στέρησε το δεύτερο προσωπικό γκολ.

Τελικά στο 27′, ο Τασιούρας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Απόλλωνα, με τον Παναγιώτου να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι, για να ανεβάσει με κεφαλιά τον δείκτη του σκορ στο 2-0!

Ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα του, διατηρώντας τη μπάλα με άνεση στα πόδια του, μέχρι να βρει τον χώρο για το τρίτο, και καθοριστικό, χτύπημα. Αυτό ήρθε στο 43′, όταν ο Γκορντεζιάνι υποδέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή, έμεινε όρθιος από το μαρκάρισμα και με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο ΠΑΟΚ Β θα μπορούσε να βρει και τέταρτο γκολ πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αλλά ο Δαρέλας στο 45′ δεν έκανε τη σωστή τελική επιλογή, φεύγοντας στην κόντρα με προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα να τον προλάβει η άμυνα του Απόλλωνα, και τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ Β στο 47′ να φτάνει μια ανάσα από το 4-0, με τον Πανίδη να φεύγει στον χώρο από τα αριστερά, να συγκλίνει και να πλασάρει με τον δεξί, για να τον σταματήσει ο Κινάλης.

Στο επόμενο διάστημα ο Απόλλωνας Πόντου επιχείρησε να αντιδράσει, κυρίως με στημένες μπάλες στα πέριξ της περιοχής του Μοναστηρλή, που δεν απειλήθηκε σε κάποια φάση. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν και τέταρτο γκολ, που ήρθε από εκτέλεση πέναλτι. Στο 61′ ο Πανίδης έκανε τρομερή ατομική ενέργεια από τα αριστερά, έσπασε στον Δαρέλα που στην προσπάθεια του να ντριμπλάρει τον Κινάλη, ανατράπηκε.

Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση για να κάνει το 4-0 στο 62′, και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ασπρόμαυρων». Όπως είναι λογικό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σταδιακά, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να «φρεσκάρει» την ομάδα του, και το 4-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης (75′ Σελιμάι), Παναγιώτου (80′ Παντεκίδης), Γιαξής, Νινούα (65′ Κωττάς), Γρόσδης, Δαρέλας (75′ Ρουμνιάτσεβ), Τσοπούρολγου, Πανίδης (65′ Σμυρλής), Γκορντεζιάνι.

Απόλλων Πόντου (Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (74′ Ρουγκάλας), Αλμπάνης, Ίννος (83′ Πέλκας), Μπλάνκο (90′ Ασεβέδο), Ντε Τομάς.


Τελευταία νέα

Στο τέλος θα μας βγάλουν και τρελούς…

Την έκπληξη της για το γεγονός ότι η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με...

Στην ίδια κατηγορία