Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άνετη πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη!

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετώπισε στο Γήπεδο Αγίου Βασιλείου τον Άρη, του οποίου και επικράτησε πολύ εύκολα, όπως αναμενόταν, με 0-4 και πήρε την πρόκριση για την φάση των «16». Θυμίζουμε, πως ο Άρης την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, καθώς υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ Morris είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, όμως δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό έγινε όμως τρεις φορές μέσα σε έντεκα λεπτά και συγκεκριμένα από το 32′ μέχρι το 43′.

Στο 32ο λεπτό, οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες έκαναν το 0-1 με ωραία ατομική ενέργεια της Γιαννακά, η οποία με παρόμοιο τρόπο και ωραίο αριστερό πλασέ, έκανε το 0-2 στο 39ο λεπτό. Στο 43′ η Αργυρίου με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε για τέταρτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με την Αργυρίου και την Χαλατσογιάννη να συνδυάζονται πολύ όμορφα, με την τελευταία να δίνει στην Παπαδοπούλου, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, εντός έδρας, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, κόντρα στην ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Άρης – ΠΑΟΚ Morris: 0-4

Ημίχρονο: 0-3

Τα γκολ: Γιαννακά 32′, 39′, Αργυρίου 43′, Παπαδοπούλου 46′

ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Κατεργιαννάκη, Σιδηροπούλου, Θεοδωράκη, Αχμέντοβα, Κιουρεξίδου, Μήτκου (63′ Κατσάνου), Χαλατσογιάννη (68′ Μπαταούλα), Αργυρίου, Γιαννακά (62′ Καλιεντζίδου), Τζούρτζεβιτς, Παπαδοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι Πασχαλιάτικες ευχές από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Το δικό τους ευχετήριο μήνυμα έστειλαν, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, οι οργανωμένοι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία