Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση με… οδηγίες από τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Χρήσιμες πληροφορίες για τους φίλους του Δικεφάλου που θα βρεθούν απόψε (27/7) το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας παρέχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00. Παρακαλείστε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός στις εισόδους του γηπέδου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν τα καρτελάκια τους από το κεντρικό εκδοτήριο, το οποίο θα λειτουργεί και για παραλαβή απλών εισιτηρίων που εκδόθηκαν μέσω internet.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 7Α, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα 7. Η θύρα 7Α θα παραμείνει κενή λόγω της παρουσίας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή στο θέμα των ρίψεων. Προστατεύουμε την Τούμπα μας, δεν πετάμε αντικείμενα, κροτίδες, βεγγαλικά, δεν χρησιμοποιούμε lazer, καθώς και δεν αναρτούμε πανό με περιεχόμενο που δεν συνάδει με τους κανονισμούς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας».


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία