Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αλμέιδα: «Να συνεχίσουμε μαζί με τον Λουτσέσκου»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ αύριο Κυριακή 11/2 στο ντέρμπι της Τούμπας και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς μόνο οι δυο τους παραμένουν στην ίδια ομάδα από την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς, είχαμε επιστροφές ποδοσφαιριστών από άλλες διοργανώσεις και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το όμορφο παιχνίδι που μας περιμένει».

Για την καλή παρουσία της ΑΕΚ στα ντέρμπι:

«Δεν θέλω να μείνω σ’ αυτά που έχουν γίνει, αλλά σκέφτομαι όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε. Κάνω την ανάλυση του αντιπάλου όπως πάντα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που κατά την άποψη μου είναι από τις ομάδες που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για το γεγονός ότι μόνο ο ίδιος κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν παραμείνει από πέρσι στους πάγκους τους, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League: 

«Μακάρι να συνεχίσουμε για πολύ καιρό. Πιστεύω τόσο ο ΠΑΟΚ με τον προπονητή του, όσο κι εμείς έχουμε κάνει ανταγωνιστικές ομάδες. Είναι δύο ομάδες που παράγουν όμορφο ποδόσφαιρο, οπότε αύριο θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το αν θα ξεκινήσει τον Πόνσε ή τον Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι: «Δεν αποφάσισα για Πόνσε ή Λιβάι, έχω ακόμα 24 ώρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σάστρε «ντύθηκε» Βιεϊρίνια και σήκωσε στο πόδι την Τούμπα! (video)

Με το γκολ του Ζοάν Σάστρε, ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία