Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αλμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1 επί της Κοπεγχάγης πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη Δανία, αποτέλεσμα που τον φέρνει στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς, έναν περισσότερο από τη δεύτερη Κοπεγχάγη.

Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 9΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Γκράμπαρα βρήκε την μπάλα εκτός περιοχής με το αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες του Λουτσέσκου φρόντισαν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 19΄ άνοιξαν το σκορ με τον Σίντκλεϊ. Στο 38΄ ο Δικέφαλος έφθασε στην επίτευξη και δεύτερου γκολ, όταν ο Ζίβκοβιτς με διαγώνιο σουτ παραβίασε την αντίπαλη εστία.

Το μόνο που κατάφεραν οι Δανοί ήταν να μειώσουν σε 1-2 χάρη στο γκολ του Μπίελ.

Kοπεγχάγη: Γκράμπαρα, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74΄ Γέλερτ), Λεράγκερ, Μπόλντουρσον (46΄ Σινγκ-84΄ Χόλουντ), Μπίεολ, Μπέβινγκ (11΄ Γιόνσον), Βιντ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης (74΄ Βαρέλα), Μιχάι, Τέιλορ, Σβαμπ (65΄ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Μπίσεσβαρ (74΄ Αουγκούστο), Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (83΄Ακπομ).

*Το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ της Σλόβαν Μπρατισλάβας και της Λίνκολν θ’ αρχίσει στις 22.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Μαργαρίτης μπαίνει στη χρυσή ιστορία του ΠΑΟΚ

Δεν σταματάει το κοντέρ για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος γράφει και πάλι ιστορία με το μπασκετικό τμήμα του...

Στην ίδια κατηγορία