Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αλ Χιλάλ: Θέλει να κάνει μυθική πρόταση στον Μέσι!

Δημοφιλή

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως οι Σαουάδαραβες έχουν βάλει… στόχο και τον Λιονέλ Μέσι. Η Αλ Νασρ ήταν η ομάδα που κατάφερε να δελεάσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και να τον κάνει δικό της προσφέροντάς του… χρυσάφι!

Έτσι τώρα η μεγάλη αντίπαλός της, η Αλ Χιλάλ, φαίνεται αποφασισμένη να κάνει τα πάντα και να δώσει τα πάντα προσπαθώντας να κάνει δικό της τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, λοιπόν, η Αλ Χιλάλ προτίθεται να δώσει στον Μέσι 300 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, μια απίθανη πρόταση την οποία ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα εξετάσει σοβαρά.

Πηγή από τη Σαουδική Αραβία ανέφερε στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» ότι έχει… ανοίξει η όρεξη μετά την απόκτηση του Ρονάλντο από την Αλ Νασρ. Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μέχρι τώρα, βέβαια, δεν έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ τους κάτι που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!


Τελευταία νέα

Έχει βρει τον τρόπο του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (15/5, 20:00) τον Παναθηναϊκό, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στο γήπεδο της...

Στην ίδια κατηγορία