Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ακόμα μια ασπρόμαυρη διετία για Χατζηθεοδώρου

Δημοφιλή

Στην επέκταση για δύο ακόμη σεζόν με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου προχώρησε η ομάδα πόλο του Δικεφάλου, με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η χρονιά για την ομάδα του ΠΑΟΚ Domus Ergo είναι απόλυτα επιτυχημένη, αφού ο Δικέφαλος έφτασε ξανά σε ημιτελική φάση στα Play Off ύστερα από δύο χρόνια και η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης πριν από το τέλος της σεζόν, δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει από το τμήμα στο πρόσωπο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση διετούς συνεργασίας με τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Μία απολύτως πετυχημένη συνεργασία συνεχίζεται για ακόμα δύο αγωνιστικές σεζόν, έχοντας ως στόχο την συνεχή πρόοδο του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, όπως γίνεται σταθερά και μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την πρόκριση του Δικεφάλου στους ημιτελικούς της Α1.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο προπονητής, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό την ανανέωση συνεργασίας μας, νομίζω πως η σχέση μας είναι υγιής. Υπάρχει ταύτιση απόψεων, θετική χημεία και εννοείται σε συνδυασμό με την δουλειά που γίνεται και η Διοίκηση είναι ικανοποιημένη από το έργο το οποίο βλέπει, σε όλα τα επίπεδα, νομίζω πως η ανανέωση ήταν αναπόφευκτη και μονόδρομος.

Συνεχίζουμε κανονικά την συνεργασία μας, ονειρευόμαστε να έχουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις μεγάλες επιτυχίες, και δεν μιλάω μόνο για την ανδρική ομάδα αλλά και τα ηλικιακά.

Τα τελευταία τρία χρόνια αποδεικνύουμε πως η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Κάθε χρόνο η πορεία που κάνει ο ΠΑΟΚ στο ανδρικό είναι μία μικρή υπέρβαση. Φέτος είναι μία τεράστια υπέρβαση, και τώρα κυνηγάμε να κάνουμε την υπέρβαση της υπέρβασης.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο περιφέρειας, δεν εκπροσωπεί μόνο την Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, πλην της Αθήνας, και έχει καταφέρει να είναι ανάμεσα σε μεγαθήρια, όσον αφορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Καλώς ή κακώς το πόλο έχει μεταφερθεί στην Αθήνα, αλλά ο ΠΑΟΚ δηλώνει παρών όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να δηλώνει και τα επόμενα.

Με τις επιτυχίες τις οποίες φέρνουν τα παιδιά, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ στην υδατοσφαίριση. Έχουμε τον σεβασμό πλέον, από αντιπάλους, φορείς, και οποιοδήποτε ασχολείται με τον χώρο μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι εφόσον ανεβαίνει ο πήχης, να ανεβάσουμε και εμείς τα προσωπικά μας στάνταρ. Αυτή η ταύτιση απόψεων υπάρχει και στην Διοίκηση, και γι’ αυτό τον λόγο επήλθε αυτή η συνέχεια της συνεργασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σάστρε «ντύθηκε» Βιεϊρίνια και σήκωσε στο πόδι την Τούμπα! (video)

Με το γκολ του Ζοάν Σάστρε, ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία