Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Aκόμα ένα σενάριο για τον αθλητισμό στο τραπέζι από την κυβέρνηση

Δημοφιλή

Έτοιμη να φτάσει μέχρι τέλους εμφανίζεται η Κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής στου Ρέντη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητάει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον προκειμένου να λάβει τα μέτρα που θα φέρουν εκτόνωση της κατάστασης και θα πατάξουν την οπαδική βία στη χώρα. Και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δείχνει διατεθειμένος να πάρει αποφάσεις που είναι δεδομένο πως θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.

Νωρίτερα ενημερωθήκατε για τα τρία σενάρια που προέκυψαν από τη σημερινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μαξίμου και αφορούσε τους τρόπους αντιμετώπισης της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

Τα δύο απ΄τα τρία που τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη ήταν η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, κάτι που ζητούν και οι ενώσεις των αστυνομικών. Και δεύτερον η διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Επιπλέον, υπάρχει η σκέψη για κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών σε όλα τα γήπεδα.

Ωστόσο η Κυβέρνηση δε μένει εκεί. Υπάρχουν αρκετές «φωνές» γύρω από τον πρωθυπουργό που λένε πως δεν πρέπει να μείνει στις εξαγγελίες αλλά να προχωρήσει σε πράξεις που δε θα έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Και μία απ’ αυτές είναι να κλείσει όχι μόνο τις θύρες των οργανωμένων οπαδών, αλλά όλα τα γήπεδα και μάλιστα άμεσα. Να γίνονται μεν αγώνες, αλλά χωρίς κόσμο.

Μάλιστα, όταν το θέμα έφτασε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που υπάρχουν την ερχόμενη Πέμπτη ειπώθηκε ως λύση ήταν να γίνουν τα ματς χωρίς… Έλληνες οπαδούς. Από τη στιγμή που πρόκειται για ματς της UEFA και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν μπορεί να στερήσει την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων, στην κυβέρνηση είναι έτοιμοι να κάνουν κάτι πρωτόγνωρο. Να διοργανωθεί αγώνας με την παρουσία μόνο ξένων οπαδών!


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία