Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Aκόμα εκτός ο Μπάμπα

Δημοφιλή

Στενεύουν τα περιθώρια για τον Ράχμαν Μπάμπα, με τον Γκανέζο μπακ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στην προπόνηση της Παρασκευής (29/3), και να παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τα υπόλοιπα, οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν πάνω στην τακτική, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και το τεχνικό τιμ να καταστρώνουν τα πλάνα τους, με στόχο τη νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

«Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Όρθιος» στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ!

Για την 24η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό,...

Στην ίδια κατηγορία