Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα!»

Δημοφιλή

Μετά από τέσσερα χρόνια απόλυτης κυριαρχίας, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ βίωσε την απώλεια ενός εγχώριου τίτλου. Η αθλήτρια του Δικεφάλου, Έρικα Ζενέλι, μιλά στη FORZA για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, τις εμπειρίες της από τον Δικέφαλο και στέλνει μήνυμα… αντεπίθεσης, υπογραμμίζοντας πως ακόμα «δεν έχει τελειώσει τίποτα!»

Τι «γεύση» σου αφήνει η σεζόν μέχρι τώρα;

«Με την ευκαιρία αυτή και πριν ξεκινήσω, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Σάσα Ζιβούλοβιτς και την ομάδα της Νέας Ιωνίας καθώς ήταν ένα γεγονός που συγκλόνισε και στεναχώρησε όλο το χαντμπολικό κόσμο και όχι μόνο! Επίσης συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νεαρού Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, για τον άδικο χαμό του. Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια. Όσο για την ομάδα, έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος. Αυτό οφείλεται και στο ότι το πρωτάθλημα είναι φέτος αρκετά ανταγωνιστικό. Σίγουρα δεν με χαροποιούν κάποια αποτελέσματα που φέραμε φέτος αλλά έτσι είναι ο πρωταθλητισμός όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς!».

Πως διαχειρίζεστε την απώλεια του Κυπέλλου; Σας έχει πεισμώσει;

«Μετά από τέσσερα χρόνια η ομάδα χάνει κάποιο τρόπαιο. Προφανώς αυτό είναι μεγάλη απώλεια όταν αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Σίγουρα όλο αυτό μας έχει αφήσει πικρία, αλλά έχουμε τη νοοτροπία και θα είμαστε πιο δυνατές και παθιασμένες για το πρωτάθλημα!».

Τι εντυπώσεις έχει αποκομίσει από την πρώτη σου χρονιά στον ΠΑΟΚ;

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έχουν δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να προσπερνάω όποια μικροπροβλήματα μπορεί να προκύψουν. Δουλεύουμε σε επαγγελματικό επίπεδο, με ένταση και όλο αυτό με ευχαριστεί και μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω».

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή μέχρι τώρα;

«Μέσα σε αυτό το χρόνο βίωσα αρκετές «δυνατές» στιγμές, αλλά νομίζω ότι ξεχωρίζω την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου. Μόλις είχα έρθει στην ομάδα και έπρεπε να ενσωματωθώ και να μπω στους ρυθμούς της άμεσα. Έτσι, τα συναισθήματα μου ήταν έντονα. Αντίστοιχα, η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η απώλεια του φετινού Κυπέλλου. Πρέπει να βρεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις, για εμένα ήταν αρκετά επώδυνο».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η καθημερινότητα μου εξαιτίας του επιβαρυμμένου προγράμματος με την ομάδα δεν μου επιτρέπει να έχω άλλες χρονοβόρες ασχολίες. Έτσι το πρόγραμμα είναι πανομοιότυπο σχεδόν κάθε μέρα. Πρωινή προπόνηση, συνήθως βάρη , ύστερα κάποιος καφές με τις συμπαίκτριες μου ή κάποια βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη , στην συνέχεια βίντεο – σκάουτινγκ με την ομάδα και μετά ακολουθεί η δεύτερη προπόνηση. Τέλος, επιστροφή στο σπίτι για ξεκούραση».

Τι εντυπώσεις στου έχει αφήσει η Θεσσαλονίκη σαν πόλη;

«Μπορεί να έχω μεγαλώσει στην Αθήνα αλλά νομίζω ο ρυθμός της ζωής της Θεσσαλονίκης μου ταιριάζει περισσότερο καθώς έχω βρει τις παρέες μου και αρκετούς ωραίους τρόπους να ξεφεύγω από την καθημερινότητα μου».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Ο ελεύθερο μου χρόνος είναι περιορισμένος, οπότε προτιμώ να τον περνάω ουσιαστικά με ανθρώπους που έχω αναπτύξει σχέσεις εδώ στην πόλη κάνοντας εξορμήσεις σε κοντινά υπαίθρια μέρη ή με διαφορετικό τρόπο διασκέδασης». .

Ποια τα όνειρα σου για το μέλλον;

«Αγαπώ το χάντμπολ και από παιδί είχα τα δικά μου όνειρα. Ένα από αυτά ήταν να αγωνιστώ με την Εθνική. Το πέτυχα και προσπαθώ κάθε μέρα να τιμώ με κόπο και σεβασμό το εθνόσημο. Υπάρχει στο μυαλό μου η ιδέα να αγωνιστώ σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά δεν με αγχώνει. Κοιτάω κάθε χρονιά ξεχωριστά, με στόχο να με βλέπω συνεχώς βελτιωμένη, σε κάθε επίπεδο».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία