Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Aήττητος ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία από το 1981!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ νιώθει σαν στο σπίτι του στην Γερμανία, όπου  δεν έχει ηττηθεί από το 1981!

Τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα μην τον φοβάσαι. Ένα εμπειρικό ρητό, βγαλμένο από την ιστορία του Δικεφάλου. Όσο μεγαλύτερη η πρόκληση, όσο μεγαλύτερος ο δείκτης δυσκολίας, τόσο πιο ανταγωνιστικός κι εκείνος.

Οι ασπρόμαυροι θα αγωνιστούν για έκτη φορά επί γερμανικού εδάφους, όπου ο κόσμος του έχει κάνει μερικές από τις πιο συγκλονιστικές κερκίδες και έχει ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στην Γερμανία από το 1981, όταν γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Φρανκφούρτη σε ένα γήπεδο που δεν θυμίζει σε τίποτα το σημερινό στολίδι και έκτοτε έχει καταφέρει να φύγει αλώβητος, με μεγάλα αποτελέσματα που όμως δεν έφεραν κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Το 0-0 στο Μόναχο με την Μπάγερν το φθινόπωρο του 1983 έφερε οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι σε ένα αξέχαστο παιχνίδι με πάνω από 15.000 Έλληνες στις εξέδρες, οι δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) στο Γκέλζενκιρχεν απέναντι την Σάλκε (το 2013 και το 2017) δεν έφεραν κάποια ιστορική πρόκριση, ενώ κανείς δεν ξεχνά το σπουδαίο 0-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ το 2015 (φωτ.) με γκολ του Ρόμπερτ Μακ, σε ένα παιχνίδι που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ασχολούνταν περισσότερο στο τέλος με το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό!

Ο Δικέφαλος έχει ζήσει μερικά από τα πιο ιστορικά βράδια του σε έδρες ευρωπαϊκών μεγαθηρίων όπως της Μπενφίκα, του Άγιαξ, της Φιορεντίνα, της Τότεναμ, της Φενέρμπαχτσε, της Άρσεναλ και ευελπιστεί ότι το βράδυ της Πέμπτης θα κάνει και πάλι όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κάνει την διαφορά στην φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.


Τελευταία νέα

Έχουμε καταλάβει άραγε ότι ψάχνουμε αθλητικά θαύματα σ΄ ένα παιχνίδι με άνισους όρους;

Τη μικρή εικόνα μπορούμε να την δούμε όλοι από το γήπεδο ή την τηλεόραση. Αν η ομάδα τραβάει. Αν...

Στην ίδια κατηγορία