Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αίτημα της ΕΠΟ για αλλαγή στα play offs

Δημοφιλή

Η Ομοσπονδία κατέθεσε αίτημα στη Super League να μην διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου, όπως έχει προγραμματιστεί, η 2η αγωνιστική των play-offs με σκοπό η Εθνική να προετοιμαστεί καλύτερα για το final four του Nations League, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση της στα τελικά του Euro της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, η Εθνική μας ομάδα έχει το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στις 21 Μαρτίου, όπου υποδέχεται στην OPAP Arena το Καζακστάν στον ημιτελικό του γκρουπ. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό, τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει μερικές ημέρες μετά (26/3) στον τελικό και με φόντο ένα εισιτήριο για το EURO της Γερμανίας.

Έτσι η ΕΠΟ κατέθεσε το αίτημα αυτό και ζήτησε τις αλλαγές στο ποδοσφαιρικό καλεντάρι, προκειμένου να αποδεσμευτούν νωρίτερα από τις ομάδες τους όσοι διεθνείς μας αγωνίζονται στους Big-4.

Με αυτόν τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν άμεσα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με σκοπό να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας για τα δύο ματς που ακολουθούν, στις 21 και καλός εχόντων των πραγμάτων στις 26 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία