Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Στον ΠΑΟΚ αρέσει να… χτυπάει αργά»

Δημοφιλή

Μία πρώτη επισκόπηση του επερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκανε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μεταξύ άλλων, η γερμανική ομάδα αναφέρεται στον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου, στα μέχρι τώρα αποτελέσματά του στο UEFA Europa Conference League και εξηγεί τους λόγους που οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

«Οι Έλληνες διατήρησαν την πρώτη θέση με την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Αμπερντίν την 4η αγωνιστική και παραμένουν έναν βαθμό μπροστά από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με λίγα λόγια: Όποιος κερδίσει θα είναι πρώτος. Οι οκτώ νικητές των ομίλων στο UECL περνούν κατευθείαν στους «16», ενώ οι δευτεραθλητές αντιμετωπίζουν στα Play Off μία ομάδα από τις τρίτες του UEFA Europa League», αναφέρει αρχικά η γερμανική ομάδα και συνεχίζει:

«Θα απαιτηθεί συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφού στον ΠΑΟΚ αρέσει να… χτυπάει αργά. Η ελληνική ομάδα σκόραρε στις καθυστερήσεις στους αγώνες του πρώτου γύρου κόντρα στην Άιντραχτ, το Ελσίνκι και την Αμπερντίν, βοηθώντας τη να παραμείνει αήττητη στον όμιλο», καταλήγει η αναφορά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην επίσημη ιστοσελίδα της.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία