Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ενίσχυση μέσω… Conference League

Δημοφιλή

Κοντά στην απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού της Βικτόρια Πλζεν, Ραφίου Ντουροσίνμι βρίσκεται η Άιντραχτ, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμένεται να ενισχυθεί με την απόκτηση ενός ή και ακόμα δύο επιθετικών στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. με τον Νιγηριανό φορ της Βικτόρια Πλζεν, Ραφίου Ντουροσίνμι να φαντάζει η πιο εφικτή επιλογή.

Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε θέλει να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρηση του, ο Ραντάλ Κολό Μουανί, με την απόκτηση του 20χρονου Ντουροσίνμι, με το κόστος της μεταγραφής να μην ξεπερνά τα 7-8 εκατομμύρια.

Εναλλακτική επιλογή για την Άιντραχτ αποτελεί ο 21χρονος γκολτζής Γκιφτ Όρμπαν της Γάνδης, όμως πρόκειται για ακόμη μια περίπλοκη περίπτωση λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της βελγικής ομάδας, με την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό να απομακρύνεται.

Θυμίζουμε, πως η Βικτόρια Πλζεν είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ οι μοναδικές ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στους ομίλους τους και την απευθείας πρόκριση στην φάση των «16» του UEFA Europa Conference League.


Τελευταία νέα

Ο… τρυφερός πατέρας Μιρτσέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους και πλέον ακολουθεί συνεχώς τον ΠΑΟΚ θέλοντας να περάσει χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία