Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Την Τρίτη (18/4) ο ΠΑΟΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου με 3-3, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Νινούα έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά και ο Δαρέλας με το κεφάλι, άνοιξε το σκορ.

Στο 27ο λεπτό του αγώνα η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Νινούα εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Παναγιώτου πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το 2-0!

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με την ίδια ένταση και στο δεύτερο μέρος. Στο 52΄ο Γκορντεζιάνι συνεργάστηκε με τον Σπυράκο, ο οποίος έκανε το 3-0, «κλειδώνοντας» την νίκη για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Διαγόρας κατάφερε να μειώσει το σκορ. Ο Παραστατίδης έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά της περιοχής, η μπάλα κόντραρε, με αποτέλεσμα η πορεία της να ξεγελά τον Μοναστηρλή και να καταλήγει στα δίχτυα.

Εννέα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στον αγώνα, με τον Μιχόπουλο να μειώνει σε 3-2 και να βάζει.. δύσκολα στο σύνολο του Γκαρσία.

Στο 83ο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να χάσει το… τρίποντο. ο Λούκιτς εκμεταλλεύτηκε μια απίστευτη ασυνεννοησία στο κέντρο άμυνας του Δικεφάλου, για να ισοφαρίσει σε 3-3, μηδενίζοντας το προβάδισμα τριών τερμάτων, που είχε από την αρχή του δεύτερου μέρους ο Δικέφαλος.

Στο φινάλε ο Δικέφαλος έφτασε μια ανάσα από το γκολ στην τελευταία του φάση, με τον Σπυράκο ωστόσο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τσαούσης, Κιτσάκης, Κωττάς, Παναγιώτου, Νινούα (73′ Γιαξής), Ουεντραόγκο, Δαρέλας (60′ Σαλαμούρας), Τσοπούρογλου, Πανίδης (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (86′ Σπυρίδης).

Διαγόρας (Βελιτζέλος): Μπίντσης, Γιανναράκης, Τάτσης, Σταμένκοβιτς, Μανιάς (60′ Λούκιτς), Αντεσίνα (88′ Παπαϊωάννου), Μανιώτης, Καραμάνης, Πετράκης, Τσιαντούλας, Μαγκάκης (46′ Παραστατίδης)


Τελευταία νέα

Ανεβάζει στροφές για την τελευταία μάχη ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό...

Στην ίδια κατηγορία