Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αυτοί που ξέρουν από τελικούς

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (22/5, 21:00) στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να σηκώσει το τρόπαιο για όγδοη φορά στην ιστορία του.

Μάλιστα, αυτός είναι ο τέταρτος τελικός Κυπέλλου που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία πέντε χρόνια και αρκετοί παίκτες από το ρόστερ του είναι… «μπαρουτοκαπνισμένοι» από τέτοια παιχνίδια.

Για τους Κρέσπο και Βαρέλα είναι ο τέταρτος τελικός, καθώς αμφότεροι συμμετείχαν στους τρεις προηγούμενους με την ΑΕΚ, και για τους Βιεϊρίνια-Πασχαλάκη ο τρίτος, αν και ο Πορτογάλος το 2019 δεν συμμετείχε στο παιχνίδι εκείνο, λόγω του τραυματισμού του, ενώ και ο Ίνγκασον είχε αγωνιστεί το 2019, ωστόσο σήμερα δεν βρίσκεται στη διάθεση του Γκαρσία.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Ελ Καντουρί που αν και ήταν στο ρόστερ δεν είχε αγωνιστεί στους προηγούμενους 2

Ο Δικέφαλος λοιπόν, έχει στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά το τι πρέπει να κάνει η ομάδα σε τέτοιου τύπου παιχνίδια, ούτως ώστε το βράδυ η κούπα να «βαφτεί»… ασπρόμαυρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μεγαλύτερο νούμερο από τα 13 εκ. ευρώ για Κουλιεράκη

Τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στη Γερμανία, σύμφωνα με τα οποία η Άιντραχτ θέλει τον Κουλιεράκη και πως ο ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία