Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοί που επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να καλούνται να πάρουν αποφάσεις και για τους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στον Δικέφαλο μετά τον δανεισμό τους.

Δεδομένη είναι η επιστροφή του Γιώργου Βρακά στο ρόστερ του Δικεφάλου, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Λεβαδειακό, που κατέγραψε 29 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, όντας ο MVP των Βοιωτών την φετινή σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει και ο Παναγιώτης Τζίμας μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να καταγράφει στους Ηπειρώτες, 28 συμμετοχές, έχοντας στο ενεργητικό του και 4 ασίστ.

Στο ρόστερ του Δικεφάλου θα προστεθεί και ο Χισάμ Κανίς, όπου αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο και παρέμεινε στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, βοηθώντας τους Σερραίους να επιστρέψουν στην Super League.

Ο 25χρονος Μαροκινός εξτρέμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανσερραϊκού, αφού σε 26 συμμετοχές, μέτρησε 9 γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Προς επιστροφή στον ΠΑΟΚ οδεύει και ο Χάρης Τσιγγάρας, δεδομένου ότι η θητεία του στην Τουλούζ δεν εξελίχθηκε όπως θα την περίμενε ο νεαρός χαφ, που κατέγραψε μόλις έξι συμμετοχές με μια ασίστ, με τους Γάλλους να μην δείχνουν διάθεση να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς του.

Στην ίδια λίστα είναι και ο Λούκας Τέιλορ, που είναι δανεικός από τον Δικέφαλο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία