Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αφετηρία οι όμιλοι, όχι προορισμός

Δημοφιλή

Οι όμιλοι του Conference League -αν τελειώσει τη δουλειά την Πέμπτη- θα πρέπει να αποτελέσουν για τον ΠΑΟΚ αφετηρία και όχι καταληκτικό προορισμό. Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως αρχή για κάτι σημαντικό, να του ανοίξουν την όρεξη κι όχι να τον κάνουν να αράξει στα κυβικά του, πιστεύοντας ότι ο στόχος επετεύχθη.

Είναι αρκετά πιθανό ο Δικέφαλος να βρεθεί στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων, κάτι που μπορεί να του φέρει ένα γκρουπ που θα του δημιουργήσει ελπίδες, όνειρα (αν όχι, υποχρέωση) να πάει και πιο μακριά.

Τα έσοδα από την Ευρώπη είναι αυτά που θα τον βοηθήσουν να γεμίσει το ρόστερ του, να μακιγιάρει τις αδυναμίες του, να προσθέσει ποιότητα και βάθος που θα του επιτρέψουν να κουβαλήσει με αξιοπρέπεια δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Οφείλει να την αντιμετωπίσει με σεβασμό, με όρεξη, με πάθος, με την ίδια αφοσίωση που αντιμετώπισε τα προκριματικά. Είναι η δική του ευκαιρία να δημιουργήσει νέες οπαδικές μνήμες, να γράψει ιστορία, να φτιάξει εκδρομές, να μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα, ως οντότητα, ως κλαμπ, ως μέγεθος παντού, κάτι που μελλοντικά θα τον βοηθήσει να ξεκλειδώνει πιο εύκολα, πόρτες που (και) αυτό το καλοκαίρι έμεναν κλειστές.

Το καλοκαίρι, ο Δικέφαλος εξασφάλισε το ζην, το φθινόπωρο μπορεί να εξασφαλίσει και το ευ ζην.


Τελευταία νέα

Παρακολουθούν την κατάσταση του Εκόνγκ στην Νιγηρία

Ο Γούιλιαμ Τροστ Εκόνγκ τραυματίστηκε στα πρώτα παιχνίδια με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται,...

Στην ίδια κατηγορία