Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Αετοί» μ’ ακονισμένα νύχια και 3ο φαβορί για κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ

Δημοφιλή

Θεωρείται το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη. Εκεί βρίσκεται η καρδιά του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, στην πόλη υπάρχουν γραφεία από 63 εγχώριες και 152 διεθνείς τράπεζες. Είναι η έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Deutsche Bundesbank, στο χρηματιστήριο της διακινείται καθημερινά το 90% του γερμανικού χρήματος, ενώ το αεροδρόμιο της, αποτελεί τον μεγαλύτερο ενδιάμεσο σταθμό της Ευρώπης. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Ας προχωρήσουμε λιγάκι παρακάτω.

Όσο οι ευρωπαϊκές ομάδες «άραζαν» λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων, η Φρανκφούρτη βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το υπερσύγχρονο γήπεδο της Αϊντραχτ φιλοξένησε δύο αγώνες του αμερικανικού NFL και η διοίκηση της Φρανκφούρτης αντιμετώπισε το γεγονός ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για διείσδυση στην αμερικανική αγορά, όπου περίπου 10 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση και «συνδέθηκαν» με την γερμανική πόλη.

Διείσδυση, όχι μόνο σε εμπορικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε διοικητικό, στρατηγικό, επικοινωνιακό. Η Αϊντραχτ σύναψε συνεργασία με τους Carolina Panthers (έχει στην κατοχή της και την Σάρλοτ F.C. όπου αγωνίζεται ο Κάρολ Σβιντέρσκι) και μέσω αυτής ψάχνει επαφές με επικοινωνιακούς αμερικανικούς κολοσσούς, όπως η Apple, η Amazon, η Paramount, η Disney, το Netflix για να επεκτείνει το brand της, να πάρει τεχνογνωσία και να αυξήσει με κάθε τρόπο τα έσοδα της στην νέα εποχή.

ΘΗΡΙΟ

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ λύγιζε στην Τούμπα την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ, ίσως δεν καταλάβαμε καλά το μέγεθος του αντιπάλου που σωριάστηκε στο καναβάτσο. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που σήκωσε το Europa League πριν από δύο χρόνια, δίνεται σήμερα από τους μπουκ τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Conference League (πίσω από Άστον Βίλα, Φιορεντίνα).

Εκείνη η ομάδα που στην αρχή της σεζόν ψαχνόταν στο γκολ και δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απώλεια του Κόλο Μουανί, σήμερα έχει λύσει όλα της τα θέματα και βγάζει φωτιές. Σε αυτά τα 9 παιχνίδια μετά την Τούμπα, οι «αετοί» έχουν σκοράρει 21 φορές και έχουν βρει στο πρόσωπο του Ομάρ Μαρμούς, τον παίκτη που τους δίνει πια το εύκολο γκολ. Ο Αιγύπτιος έφτασε ήδη τα 10 γκολ στην σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και το ερώτημα που τίθεται πια στην Γερμανία, αν είναι ο κορυφαίος στράικερ του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή μετά τον Χάρι Κέιν και τον Σερού Γκιρασί της Στουτγκάρδης!

ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Έπειτα είναι και το άλλο. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κυκλωμένο με κόκκινο μαρκαδόρο από όλη την Αϊντραχτ, θυμηθείτε τις δηλώσεις του Κέβιν Τραπ, αλλά και του Ντίνο Τοπμέλερ μετά την αναμέτρηση της Τούμπας.

Στην Φρανκφούρτη δεν μπορούν να αποδεχθούν με τίποτα ότι βλέπουν την πλάτη μιας ελληνικής ομάδας στον όμιλο, ο εκνευρισμός και η ένταση μετά το τέλος της αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης μαρτυρά ότι θέλουν να πάρουν αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όσο κανένα άλλο μέχρι τώρα στην σεζόν. Το απόλυτο crash-test για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα ταξιδέψει έχοντας στις αποσκευές το δικό της ευρωπαϊκό αήττητο…


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία