Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: «Την ευθύνη έχουν η Ντιναμό κι η Αστυνομία»

Δημοφιλή

Mε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς απέδωσε την ευθύνη στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και, κατά δεύτερο λόγο στην Αστυνομία, για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του οπαδού της Ένωσης.

Αναλυτικά: «Αυτή τη στιγμή είναι αδιανόητο και παρανοϊκό να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη, ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και να έχουν συμβεί όσα συνέβησαν. Η ΑΕΚ θεωρεί απόλυτα υπεύθυνη τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ καθώς γνώριζαν για τους 150 και πλέον οπαδούς τους που είχαν ξεκινήσει. Δεν πληροφόρησαν κανέναν στη χθεσινή σύσκεψη, παρά μόνο είπαν ότι ενδεχομένως 30 οπαδοί να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και να προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο στη διάρκεια του ματς. Θεωρούμε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ απόλυτα υπεύθυνη για το ότι μια ομάδα οργανωμένων εγκληματιών Κροατών ξεκίνησε οργανωμένα από το Ζάγκρεμπ για να προκαλέσει ό,τι προκάλεσε. Θα μπορούσε η Ντινάμο να δώσει πλήρως τη χθεσινή εικόνα και να υποστηρίξει τη θέση της ΑΕΚ στην Αστυνομία. Τίποτα δεν έγινε από αυτά για αυτό θεωρούμε την Ντινάμο ως έναν από τους βασικούς υπεύθυνους.

Ο δεύτερος βασικός υπεύθυνος είναι η Αστυνομία που επέτρεψε στο κομβόι να διασχίσει την Ελλάδα και να φτάσει στην Αθήνα και να κάνουν το προγραμματισμένο ραντεβού με οργανωμένους εγκληματίες οπαδούς άλλης ελληνικής ομάδας. Και από κοινού τους επέτρεψε να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και η Αστυνομία είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι γι’ αυτό που έγινε.

Η ΑΕΚ στην απογευματινή χθεσινή σύσκεψη χωρίς να έχει την πληροφόρηση, από ένστικτο είχε προειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ ότι αναμένονταν να υπάρξουν επεισόδια από Κροάτες και Έλληνες συνεργούς τους, κάτι που αγνοήθηκε πλήρως. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται η ΑΕΚ να συμμετέχει σε σύσκεψη παρόντων των ιθυνόντων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ως εκ τούτου η ΑΕΚ ανακοινώνει την αποχώρηση από τη σύσκεψη».

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ αποχώρησε από τη σύσκεψη, με την UEFA να αποφασίζει στη συνέχεια την αναβολή του αποψινού αγώνα.


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία