Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αδιανόητη τρέλα για τον ΠΑΟΚ στην Αυστραλία! (video)

Δημοφιλή

Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ παραμένει τεράστια για τους ομογενείς φιλάθλους του Δικεφάλου από την Αυστραλία, κάτι που φρόντισαν να το αποδείξουν και μετά την μεγάλη νίκη της Altona East Phoenix επί της Yarraville Glory. Η Altona East Phoenix εδρεύει στην Βικτώρια της Αυστραλίας και ιδρύθηκε το 1979 από Έλληνες ομογενής, με σήμα τον Δικέφαλο αετό και φυσικά τα χρώματα είναι το άσπρο και το μαύρο.

Η ομάδα μέχρι και το 1990 ονομάζονταν East Altona PAOK, όμως οι κανονισμοί της αυστραλιανής ομοσπονδίας ανάγκασαν τους ιθύνοντες του συλλόγου να αλλάξουν το όνομα σε Altona East Phoenix. Φυσικά τόσο το σήμα όσο και τα χρώματα της ομάδας φανερώνουν τους δεσμούς των ιδρυτών του συλλόγου με τον ΠΑΟΚ και μετά από κάθε ματς, υπάρχει στα αποδυτήρια το ίδιο τελετουργικό.

Οι παίκτες της Altona East Phoenix επικράτησαν της Yarraville Glory με 3-0 για το Κύπελλο Αυστραλίας και μετά το τέλος του αγώνα τα αποδυτήρια μετατράπηκαν σε… Τούμπα με το «ωωω ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό», να δονεί την ατμόσφαιρα.

Δείτε παρακάτω το φοβερό video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία