Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πάτησε την Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 9η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, τις Ελπίδες Καρδίτσας, τις οποίες και κέρδισε με 7-1.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλντσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Δοϊρανλή, Βαρδαλή και Ακίντα.

Οι πρωταθλήτριες μπήκαν δυνατά και πρέσαραν στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό και μετά από προσπάθεια της Έσε Ακίντα, η μπάλα κατέληξε στην Γεωργία Χαλατσογιάννη, η οποία σούταρε από απόσταση και άνοιξε το σκορ στο 2’.

Λίγα λεπτά αργότερα η Βάσια Γιαννακά βρήκε χώρο απ’ τα δεξιά, έκανε την σέντρα για να έρθει η Ακίντα με προβολή να γράψει το 2-0 στο 11’

Στο 25ο λεπτό η Ακίντα συνδυάστηκε με την Θωμαή Βαρδαλή, με την Κενυάτισσα να βγαίνει τετ-α-τετ και να τελειώνει υποδειγματικά την φάση για το 3-0.

Η σέντερ φορ του Δικεφάλου δεν σταμάτησε εκεί και μετέτρεψε το παιχνίδι σε one woman show, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ της τρία λεπτά αργότερα, όταν και επωφελήθηκε από εκτέλεση φάουλ της Μήτκου.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο η Μαρλέν Μπαρμπόσα μείωσε για τις Ελπίδες Καρδίτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44’.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χορτάρι. O Δικέφαλος ωστόσο δεν είπε την τελευταία του λέξη και έκανε το 5-1 με προβολή της Φανής Δοϊρανλή στο 65′.

Στο 80′ ήταν η σειρά της Μαρίας Μήτκου να βρεθεί μπροστά στο τέρμα από πάσα της Βαρδαλή για το 6-1. Μετά από δύο ασίστ η Βαρδαλή έστειλε και αυτή τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 7-1.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ Morris κυριάρχησε του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα για όγδοο παιχνίδι.

ΠΑΟΚ Morris – Ελπίδες Καρδίτσας: 7-1

Ημίχρονο: 4-1

ΠΑΟΚ Morris (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλντσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση (72′ Μπαξεβάνου), Δοϊρανλή, Βαρδαλή, Ακίντα (78′ Ζώτου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία