Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Oλα τα κακά της μοίρας του

Δημοφιλή

Με άδεια χέρια θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ από το «Καραϊσκάκης», γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ο Δικέφαλος συνέχισε τις… χαμηλές πτήσεις, όντας ακίνδυνος επιθετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Επιπλέον, είδε τον Νογκέιρα να κατακυρώνει το γκολ του Μαρτίνς (2-0), κι ενώ είχε προηγηθεί φάουλ στον Σάστρε.

Στο 15΄ ο Ναβάρο, μετά από πάσα του… Τζολάκη, νίκησε από κοντά τον Κοτάρσκι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ναβάρο δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Κουλιεράκη κι ο Πορτογάλος διαιτητής Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ποντένσε ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κοτάρσκι κατάφερε ν’ αποκρούσει, όμως ο Κίνι πρόλαβε την αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Λουτσέσκου έβαλε στο 59΄ τους Σαμάτα και Ντεσπόντοφ, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Μαρτίνς. Bέβαια, στην αρχή της φάσης προηγήθηκε φάουλ στον Σάστρε, το οποίο δεν είδε ο Νογκέιρα, χωρίς ούτε ο διαιτητής VAR, Ντα Σίλβα Ολιβέιρα να τον καλέσει να τον δει.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν, αλλά το μόνο που «κέρδισαν» ήταν η κίτρινη κάρτα στον Ζίβκοβιτς, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα χάσει το ματς στη Λαμία.

Στο 70΄ το διαγώνιο σουτ του Ποντένσε έφυγε άουτ, ενώ στο 77΄ η σέντρα σουτ του Μπάμπα εξουδετερώθηκε από τον Τζολάκη.

Στις καθυστερήσεις ο Μάρκος Αντόνιο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 μετά την ασίστ του Ζίβκοβιτς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι (90′  Βέζο), Ρέτσος, Αμπέι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (78΄ Εσε), Ορτα (85΄ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Ποντένσε, Ναβάρο (85΄ Ελ Κααμπί), Μαρτίνς (78΄ Μασούρας).

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Σάστρε (78΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον (78΄ Μάρκος Αντόνιο), Ζίβκοβιτς, Τόμας (59΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μορόν: «Θα δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ»

Στις δυσκολίες που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει με νίκη το ελληνικό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League...

Στην ίδια κατηγορία