Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ 2-0 στη Λαμία και… άντε γειά!

Δημοφιλή

Χάρη στα γκολ του Τάισον στο 71΄και του Μπάμπα στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» με 2-0, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του.

Στο 12΄ ο Μεϊτέ απείλησε με σουτ, που έφυγε άουτ, ενώ στο 17΄ ο Κοτάρσκι εξουδετέρωσε το σουτ του Νούνιες σε κόρνερ. Στο 26΄ ο Σαμάτα βρέθηκε αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση (ένα μέτρο προ κενής εστίας!), όμως δεν μπόρεσε να δώσει την μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, μέχρι που εννέα λεπτά αργότερα ο Τανζανός έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Μπράντον Τόμας.

Στο 52΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ με τον Μεϊτέ, την κεφαλιά του οποίου εξουδετέρωσε ο Κοσέλεφ, ενώ στο 59΄ το σουτ του Τόμας έφυγε άουτ.

Ο Τάισον κατάφερε στο 71΄ ν’ ανοίξει το σκορ και να βάλει τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού απέναντι στη Λαμία.

Ο Βραζιλιάνος με σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ και, μ’ αυτόν τον τρόπο, ο Δικέφαλος αξιοποίησε την υπεροχή του, ειδικά στο β΄ μέρος.

Και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάμπα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Λαμία: Koσέλεφ, Αμαράλ (81΄ Κοντονίκος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (81΄ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29΄ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60΄ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο (75΄ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (84΄ Τσιγγάρας), Ζίβκοβιτς (75΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (84΄ Μουργκ), Τάισον, Σαμάτα (35΄ Τόμας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με Σχίζα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Με μια επιστροφή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Game 2 τον Παναθηναϊκό, αφού ο Σταύρος Σχίζας, τέθηκε στη διάθεση...

Στην ίδια κατηγορία