Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεν χάνει χρόνο ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο PAOK Sports Arena βρέθηκαν ο Ζερμέιν Λοβ, ο Μάλκομ Γκρίφιν και ο Μάρβιν Τζόουνς, που ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Λίγο μετά τις 15:00 έφτασαν στη Θεσσαλονίκη. Με καθυστέρηση 24 ωρών, Μάλκομ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ και Μάρβιν Τζόουνς, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, όπου τους υποδέχθηκε ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ mateco Μιχάλης Γιαννακίδης. Κι από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο γήπεδο.

Οι τρεις Αμερικανοί με την έλευσή τους στη Θεσσαλονίκη γέμισαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ mateco και ο κόουτς Λυκογιάννης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ! Ουσιαστικά από αύριο ξεκινά σε εντατικούς ρυθμούς την δουλειά, με στόχο να είναι η ομάδα έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις που ξεκινούν στις 2 Οκτωβρίου με τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος (η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου).

Εκτός προπονήσεων έμεινε σήμερα και θα απουσιάσει για μερικές ημέρες ο Μιχάλης Καμπερίδης λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Θέλεις να κλάψεις από χαρά!»

Από την υπέροχη ενέργεια του Κωνσταντέλια άρχισε το δεύτερο και νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ. «Δεν ξέρω πως να νιώσω… Χαίρομαι...

Στην ίδια κατηγορία