Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Μπλακ άουτ ο ΠΑΟΚ, βαριά ήττα με 1-4

Δημοφιλή

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-4. Αυτό ήταν το τρίτο σερί εντός έδρας ντέρμπι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τη νίκη.

Η πρώτη απειλή από τον ΠΑΟΚ ήταν στο 6΄, όταν το σουτ του Μουργκ έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Στο 19΄ ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τον Φορτούνη, που σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 29΄, όταν ο Ναβάρο έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασταθή απόκρουση του Κοτάρσκι. Στο 35΄ ο Σάστρε μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά η τελική ενέργειά του ήταν κακή.

Στο 39΄ ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε σε θέση βολής, μετά την προσπάθεια του Μουργκ, νικώντας τον Πασχαλάκη για το 1-1. Και στο 45΄ ο Μουργκ, από πλάγια θέση, πλάσαρε λίγο άουτ.

Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Ποντένσε με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-2. Στο 60΄ ο Ντεσπόντοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη, σουτάροντας ψηλά άουτ.

Στο 83΄ ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση και ο Ελ Κααμπί την ολοκλήρωσε με γκολ για το 1-3. Στο 85΄ο Ντεσπόντοφ απείλησε τον Πασχαλάκη, που έδιωξε σε κόρνερ. Και στο 90΄ ο Ελ Κααμπί διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (72΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (72΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ (61΄ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (86΄ Τζίμας), Σαμάτα (61΄ Τόμας).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (87΄ Ρέτσος), Κάρμο, Ορτέγκα, Εσε, Ορτα (80΄ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης (76΄ Μασούρας), Ναβάρο (76΄ Ελ Κααμπί).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε προσφορά σε Λιβαγια!»

Συνέχεια στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπάρχει... καπνός από Ελλάδα για τον π Μάρκο Λιβάγια δίνουν τα ΜΜΕ από...

Στην ίδια κατηγορία